Според професор Уляна Супрун най-добрата напитка за зимата е какаото.

...
Според професор Уляна Супрун най-добрата напитка за зимата е какаото.
Коментари Харесай

Разкриха коя е най-полезната напитка през зимата

Според професор Уляна Супрун най-хубавата напитка за зимата е какаото. През студения сезон използването му носи специфични изгоди за тялото.

Благодарение на веществата, които съдържа, какаото оказва помощ за попречване на сърдечно-съдови болести, усъвършенства мозъчното кръвоснабдяване, възстановява равнищата на кръвната захар и холестерола, има антиоксидантно деяние, предотвратява възпаленията и развиването на деменция.

Експертите обаче показват също, че към потреблението му би трябвало да се подхожда рационално. Например какаото е богато на кофеин и теобромин и е с високо наличие на калории.

Не се предлага да се пие от бременни дами, от искащи да отслабнат или страдащите от неврози. Ако би трябвало да се затоплите, развеселите и нямате противопоказания - то е превъзходен вид.
свързани новини7235на 21.08.2020
Що се отнася до резултата върху кожата, мненията на специалистите се разграничават. Някои считат, че предизвиква акне, други настояват, че напитката оказва помощ за отбрана на кожата от UV радиация и изглажда бръчките.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР