Според проф. Румен Гечев Има такъв народ държа ключа за

...
Според проф. Румен Гечев Има такъв народ държа ключа за
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: ИТН държи ключа за кабинета

Според проф. Румен Гечев " ИТН " държа ключа за кабинета и само от тази партия зависи дали ще се сформира постоянен кабинет.

" Няма никакво подозрение, че тук развръзката може да пристигна през " ИТН ". В договарянията, които предстоят, който и да води договарянията, третата политическа мощ ще би трябвало да реализира единодушие на масата. Не единствено да седнат, само че и да се схванат партиите от сегашната коалиция четворна, защото няма по какъв начин партията на смяната и ние да вършим с Движение за права и свободи и с ГЕРБ кабинет. Това съобщи проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия в " Здравей, България " по Нова Тв.

Запитан от Виктор Николаев по какъв начин ще разяснява обвиняванията на ГЕРБ към Има Такъв Народ, че са мафия, проф. Гечев съобщи: " Вижте видео и аудио изявления и изявления в медиите във Франция, Испания и в Италия преди изборите, и ще видите, че те не са по-малко по този начин язвителни, в сравнение с политиците в България. Било каквото било, би трябвало да се откри решение, само че то е в границите на четирите партия, няма по какъв начин да се търси решение с другите партии. Ако не се откри решение, има либерален механизъм и отиваме на избори. Но отиването на избори става без контракти за природен газ, нарушени доставки на петролни артикули, нарушени доставки в промишлеността и в питателните вериги, тъй че тръгваме към есенно-зимния сезон с ясното схващане, в случай че отиваме на избори, че отиваме неподготвени. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР