Според приятели на Том Брейди и Ирина Шейк, двамата явно

...
Според приятели на Том Брейди и Ирина Шейк, двамата явно
Коментари Харесай

Том Брейди и Ирина Шейк дават втори шанс на любовта си

Според другари на Том Брейди и Ирина Шейк, двамата очевидно не са могли да устоят дълго време надалеч един от различен и са решили да дадат втори късмет на връзките си. И освен това. Според познатите им, те даже желали и да официализират връзката си, само че към този момент никой от тях не предприемал първата стъпка.

Припомняме, че в средата на лятото стана ясно, че Том и Ирина се виждат, откакто бяха снимани в колата на спортиста. Тогава папараците щракнаха по какъв начин Брейди гали съветския модел по лицето, до момента в който тя го гледа влюбено, облегната на седалката до него.

Въпреки че се пробваха да държат връзката си надалеч от общественото пространство, те не съумяха да се скрият от дебнещите ги фотографи. Така стана ясно и че влюбените са прекарали няколко дни в Англия, като бяха снимани на излизане от хотела, в който бяха отседнали.

За страдание, единствено няколко месеца след новината за връзката им, стана ясно, че Ирина и Том са решили, че мъчно биха съумели да продължат дружно, поради многочислените си задължения. Е, по всичко проличава, че с днешна дата те въпреки всичко желаят да намерят метод да възобновят връзките си и да видят дали биха могли да имат сериозна и дълготрайна връзка.

" Том и Ирина още веднъж започнаха да прекарват време дружно, само че към този момент избират връзките имд а се развиват по-бавно. Те доста се харесват и харсват да са във взаимната си компания, само че на този стадий е единствено в моментите, в които са свободни от задължения. Често приказват по телефона и това сигурно ще даде късмет на връзката им, стига сами да го пожелаят ", споделя техен другар.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР