Според приказките, кралските деца спят на копринени възглавници, ядат от

...
Според приказките, кралските деца спят на копринени възглавници, ядат от
Коментари Харесай

12 принципа на кралското възпитание, които всички родители трябва да вземат под внимание

Според приказките, кралските деца спят на копринени възглавници, ядат от златни чинии и прекарват през целия ден, забавлявайки се. Ние взехме решение да проверим по какъв начин са възпитани най-известните кралски деца- принц Джордж и принцеса Шарлот, децата на херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

1. Титлата не е причина да имат неактивен метод на живот

В фамилията на херцогът и херцогинята на Кеймбридж има единствено една детегледачка, който да им оказва помощ с децата. Всички отговорности, свързани с хранене, къпане и разходки с децата, се правят от родителите. Освен това Уилям работи като водач на хеликоптер в незабавните медицински услуги, а децата са наясно с това.

2. Уважение към работата на другите хора

Внукът на кралица Елизабет схванал на ранна детска възраст, че работата на всеки човек би трябвало да бъде ценена, без значение дали е майка, която подготвя вечерята или жена, която чисти къщата. Ето за какво Джордж и Шарлот знаят, че не могат да се мръщят на храната и че би трябвало сами да подреждат нещата си.

3. Семейството е номер 1 приоритет

4-годишният Джордж се грижи за сестра си, а Кейт споделя, че те се трансформират в най-хубави другари. Дори в ранна възраст децата знаят историята на фамилията си и постоянно посещават гроба на баба си, принцеса Даяна. Кейт и Уилям също се пробват да прекарат допустимо най-вече време с децата си. Джордж, да вземем за пример, обича да приказва за всичко с татко си, а Шарлът обича да готви дружно с майка си.

Когато вечерят, децата седят дружно с възрастните, макар съществуващите обичаи.

4. Всеки има право да показва своите мисли и усеща свободно

Кейт и Уилям интензивно развиват прочувствен разсъдък в своите деца.

" Виждайки, че децата споделят между тях в учебно заведение, разбирам, че живеем в безусловно друго време. Ние сме сменени от генерации, които не се опасяват да разгласят неща, които в действителност ги тормозят ", споделя принц Уилям.

5. Образованието е преди всичко

Четенето на книги е обичана активност на принц Джордж и принцеса Шарлот. Кейт постоянно води децата на изложения и музеи. Любимият им музей е природонаучният музей в Лондон. " Децата обичат да идват тук доста и повярвайте ми, това не е единствено поради динозаврите ", споделя херцогинята.

6. Необходимо е да се спортува

Херцогът и херцогинята са известни с любовта си към спорта. Кейт обича хокей на трева, а Уилям обича да играе футбол, баскетбол и поло. Принц Джордж и принцеса Шарлот сега не демонстрират извънреден интерес към спорта, само че родителите им са сигурни, че децата им ще заобичат спорта в бъдеще.

7. Всеки би трябвало да следва етикета и да демонстрира положителни обноски на обществото, без значение от възрастта.

Съществуват строги правила за държание, даже за кралските деца. Ако принцът и принцесата не се държат както би трябвало, те остават вкъщи.

8. Можете да се отпуснете вкъщи

Децата обикалят на всички места, тичат, скачат и чупят. Нормално е, деца са. След известно време, нещата ще станат по-лесни.

9. Физическите санкции са безусловно неразрешени

Без значение какъв брой зле се държат децата, херцогът и херцогинята на Кеймбридж в никакъв случай не употребяват физически санкции. Родителите употребяват свои лични способи за въздействие върху децата. Ако Джордж се разгневи, майка му неотложно намира метод да разсее вниманието на ядосаното дете, да вземем за пример, посредством мощно пеене. И от време на време тя сама пада на пода и стартира да крещи. Това нормално работи и децата се успокояват.

10. Таблетите и компютрите са играчки за възрастни

Джордж и Шарлот прекарват доста време на открито. Карат колела, яздят и скачат в локви. Те са мощно лимитирани при потребление на електронни устройства. Кейт и Уилям считат, че тези играчки са по-подходящи за по-големи възрасти, до момента в който топките, въжетата и игрите навън са най-хубавите помощници в развиването на фантазията и въображението.

11. " Да " на анимациите

Гледането на телевизия е разрешено в фамилията. Все отново има особено несъмнено време за това. Кралските деца към този момент имат обичаните си анимации; Шарлот постоянно желае да гледа Peppa Pig, а Джордж обожава Fireman Sam.

12. Разумна консумация като метод на живот

Кейт и Уилям са за рационалната консумация.

Това се показва основно в отхвърли да купуват нови фешън продукти. Много постоянно човек може да види принц Джордж или принцеса Шарлот да носят облекла от родителите си или даже облекла от детството на чичо Хари.

Ако се изисква да купи нещо ново, херцогинята избира облекла от налични марки, игнорирайки първокласните модели.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР