Според последния доклад за индекса на потребителските цени, инфлацията отново

...
Според последния доклад за индекса на потребителските цени, инфлацията отново
Коментари Харесай

Най-добрите времена за получаване на обратна ипотека

Според последния отчет за показателя на потребителските цени, инфлацията още веднъж се увеличи през март. Постоянната инфлация прави предизвикателство за американците да ръководят разноските си и това е изключително правилно за възрастните хора, които към този момент не са на работа или живеят с закрепени приходи.

На всичкото от горната страна нарасналите лихвени проценти, съчетани с лимитираните приходи след пенсиониране, затрудняват възрастните хора да се класират за жилищни заеми и други форми на финансиране, с цел да облекчат бремето им. В тази среда доста възрастни хора се обръщат към други възможности, като противоположни ипотеки, с цел да вземат пари назаем.

Обратната ипотека може да помогне на квалифицираните притежатели на жилища да обръщат част от личния капитал на дома си в по този начин нужните пари, с цел да изплатят дълг или живеят по-финансово обезпечени след пенсиониране. Въпреки че противоположните ипотеки не са за всеки, те могат да бъдат от изгода в избрани обстановки.

Сравнете вашите най-хубави варианти за обратн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР