Според последния доклад съоснователят и бивш главен изпълнителен директор на

...
Според последния доклад съоснователят и бивш главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Лоши новини за бившия директор на Binance

Според последния отчет съоснователят и някогашен основен изпълнителен шеф на Binance Чанпен Джао е получил втора заповед да не напуща Съединени американски щати.

Това решение съответствува с идното чуване на присъдата му поради нарушавания на банковите закони в Съединени американски щати.

Неотдавна, в петък, 29 декември, окръжният арбитър на Съединени американски щати Ричард А. Джоунс отхвърли настояването на Чанпен Джао да пътува до Обединените арабски емирства, където живее фамилията му. Това искане беше направено, до момента в който той е на независимост под гаранция.

В светлината на съглашението на стойност $4.3 милиарда сред Binance и Министерството на правораздаването на Съединените щати (DOJ), Джао подаде оставка като основен изпълнителен шеф на най-голямата борса за криптовалути в света през ноември. Той също по този начин се призна за отговорен за нарушение на Закона за банковата загадка в Съединени американски щати.

Преди това арбитър Джоунс беше забрани на Джао да се връща в ОАЕ след признаването на виновността си и последното решение затвърждава това решение.

Въпреки че съответните аргументи за второто искане за пътешестване на Джао до ОАЕ не бяха изцяло разкрити – то беше подадено под запечатано в съда – правният екип на Джао показа, че то се отнася до “ “, базирайки се на поверителна здравна информация.

Понастоящем Джао може да бъде длъжен да остане в Съединените щати до произнасянето на присъдата му през февруари 2024 година, след което може да го чака евентуална присъда от 18 месеца затвор.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР