Според последните социологически проучвания преди втория тур на парламентарните избори

...
Според последните социологически проучвания преди втория тур на парламентарните избори
Коментари Харесай

Изборите във Франция: Проучванията сочат, че Нациопнален сбор няма да има абсолютно мнозинство

Според последните социологически изследвания преди втория тур на парламентарните избори във Франция крайнодясната партия " Националeн общ брой ", водена от Жордан Бардела и Марин Льо Пен, мъчно ще реализира безусловно болшинство. Прогнозите демонстрират, че вместо това Националното обединяване и неговите съдружници ще реализиран релативно болшинство между 210 до 240 места в долната камара на френския парламент. Абсолютното болшинство е закрепено на 289 места.

 
Или Националното обединяване получава безусловно болшинство и аз мога неотложно да стартира плана за възобновяване, който предизвиквам, като давам приоритет на покупателната дарба, сигурността и имиграцията, или страната е блокирана.
Жордан Бардела, претендент за министър-председател от " Национален общ брой "

Очаква се лявата коалиция, Нов национален фронт, да завоюва сред 170 и 200 места. В същото време социолозите предвиждат, че центристката ръководеща коалиция на Еманюел Макрон евентуално ще се снабди с между 95 и 125 места.

 
За да се избегне безспорното болшинство на Националния общ брой, означава, че нашите кандидати трябва да се отдръпват, с цел да попречат на десните да получат това безусловно болшинство.
Габриел Атал, министър-председател на Франция

Ако последните прогнози се потвърдят в неделя вечер, за френските депутати ще бъде предизвикателство да сформират държавно управление с ясно изразено болшинство.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР