Месеци след като беше обвинен в неподходящо поведение на снимачната

...
Месеци след като беше обвинен в неподходящо поведение на снимачната
Коментари Харесай

Видеоклиповете на Франсис Форд Копола изглежда показват как режисьорът целува статисти на снимачната площадка на фона на тревожни обвинения

Месеци откакто беше упрекнат в неуместно държание на снимачната площадка на новия си филм „ Мегалополис “, видеоклипове на „ Кръстникът “ " режисьорът наподобява целува няколко дами на снимачната площадка.

Във видеоклиповете, получени от Variety, 85-годишният режисьор може да бъде забелязан да прегръща и целува разнообразни екстри, до момента в който снима нощен клуб сцена за научно-фантастичния филм. 

Според изданието сцената е снимана на 14 февруари 2023 година в Tabernacle, концертна зала в Атланта. Листът за повикване, съгласно Variety, споделя, че актрисите, които играят посещаващи празненства, са били „ позволени за голота до кръста “, до момента в който други в сцената са били „ позволени за едва облечени “.

Франсис Форд Копола беше забелязан да прегръща и целува голям брой статисти по време на сцена за новия си филм „ Мегалополис “.

Източник сподели пред Variety, че след няколко дубла Копола се качи на микрофона и сподели на тълпата: „ Съжалявам, в случай че дойда до теб и те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР