Брад Ландър иска да стане кмет на Ню Йорк, но

...
Брад Ландър иска да стане кмет на Ню Йорк, но
Коментари Харесай

„Бог да ни е на помощ!“ Лошото шофиране може да „обрече“ вероятната кандидатура за кмет на нюйоркския контрольор Брад Ландър

Брад Ландър желае да стане кмет на Ню Йорк, само че към момента е фрапантен присмехулник – макар обещанието по време на триумфа си кандидатства за инспектор, с цел да усъвършенства мрачното си досие по шофиране.

Социалистът-демократ — който голям брой източници чакат скоро да разгласи, че провокира кмета Адамс на първичните избори на Демократическата партия следващата година — е натрупал шест санкция за паркиране от март, което му дава общо 133 призовки за трафик от 2013 година насам, оповестен разбор на града записите демонстрират.

Десет от санкциите бяха издадени на Лендър с оловни крайници, тъй като е бил уловен от камера да кара с превишена скорост в учебни зони.

Лендър от дълго време прокарва зелена стратегия, целяща да накара нюйоркчани да се откажат от шофирането и да употребяват всеобщия превоз, само че той всекидневно се вози из Голямата ябълка от неговия чиновник по сигурността на NYPD като инспектор.

Неговата Totoya Prius, която той употребява за персонален бизнес, постоянно е забивана с призовки.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР