Според последните данни от Google, операционната система Android 8.0 Oreo

...
Според последните данни от Google, операционната система Android 8.0 Oreo
Коментари Харесай

Ето и смартфоните, които ще бъдат обновени до Android 8.0 Oreo в края на ноември

Според последните данни от Гугъл , операционната система Android 8.0 Oreo е конфигурирана на 2% от всички мобилни устройства. Това е доста неприятна цифра, защото от момента на дебюта на финалната OS мина към този момент повече от месец, а нито един огромен производител не е актуализирал своите устройства до най-новата операционна система, само че нещата стартират да се наместват този месец, защото минимум 10 смарт телефона ще бъдат актуализирани до новата операционна система към края на ноември.

С цялостна убеденост може да се каже, че до края на този месец, операционната система Android 8.0 Oreo на своите мобилни устройства ще могат конфигурират притежателите на Essential Phone, LG V30, HTC U11, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, Nokia 8, Sony Xperia XZ Premium, LG G6, OnePlus 5 и Samsung Galaxy S8 Active . Именно тези 10 мобилни устройства от премиум-клас с огромна степен на възможност ще бъдат актуализирани до новата операционна система през идващите четири седмици.

Макар и да наподобява, че производителите на смарт телефони съзнателно забавят стартирането на операционната система Android 8.0 Oreo за своите мобилни устройства, това в реалност не е по този начин. Самите те не могат да губят дълго време за стартирането на ъпдейта, защото това ще се отрази на притежателите на продуктите от всички марки, както и ще изплаши новите купувачи, които ще избират да купуват смарт телефони, които към този момент са актуализирани до най-новата версия на операционната система.

Не може да не забележите обаче, че въпреки и да е нова операционната система, в нея няма нищо коренно. Да, тя носи дружно със себе си усъвършенствания в известията и режима “картина в картината”, само че това не са най-необходимите функционалности, без които е мъчно да се насладите на мобилното си устройство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР