Според полското разузнаване, лицата са инсталирали скрити камери на най-важните

...
Според полското разузнаване, лицата са инсталирали скрити камери на най-важните
Коментари Харесай

Руска шпионска мисия в Полша се провали

Според полското разузнаване, лицата са конфигурирали скрити камери на най-важните стоманени пътища и са предавали изображенията в мрежата. Камерите са записвали и придвижването по железопътните сектори към летище покрай Жешов, където идват западните оръжия и муниции за Украйна.

Във връзка с интервенцията по залавянето на шпионите, чиновниците на службите и полицията на Полша са приведени в нараснала подготвеност. Засилена е и сигурността на основни обекти от сериозната инфраструктура.

Според специалисти от Службата за военно контраразузнаване, Русия се пробва да получи данни за количеството и типа на оборудването, което влиза в Украйна, с цел да реши дали мащабът на доставките подхожда на обещаната помощ и от там да предвижда процесите в съюзническата коалиция. Освен това сходна информация може да се употребява за предприемане на контрамерки и разстройване на доставките, в това число бойкот.

След съветската инвазия в Украйна Полша експулсира 45 съветски дипломати от страната, като ги упрекна в шпионаж. Войната съществено подкопа способността на Москва...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР