Според политолога Слави Василев тъкмо защото СОС е вече в

...
Според политолога Слави Василев тъкмо защото СОС е вече в
Коментари Харесай

Слави Василев: Ако изберем Ваня Григорова, ще зашием един политически шамар на Кирил Петков и Бойко Борисов

Според политолога Слави Василев таман тъй като СОС е към този момент в ръцете на сглобката, доста е значимо кметът да не е техен.
“Защото, уважаеми другари, в случай че кметът се споделя Васил Терзиев и има лично болшинство в СОС (подкрепено от ГЕРБ!) той, те, ще си вършат каквото си желаят. Погледнете града ни на какво наподобява. Ако си мислите, че София наподобява на сметище, че 50% от водата се губи преди да стигне до чешмите ни, че Топлофикация София е в механически банкрут, че единствено един въжен превоз на Витоша работи, за строителство, детски градини и жълти павета даже няма да приказвам – то най-пряката причина за това е точно, че няма никакво разделяне на управляващите на общинско равнище! И няма кой да ги управлява. И вършат каквото си желаят. Обещавам Ви, че това е по този начин, написа политологът.
Ако желаете градът ни да стартира да наподобява на нещо, което има далечно сходство на цивилизован и организиран град, то шансът е само кметът да няма болшинство в СОС. Не слушайте какво приказват всичките оратори на властта, които заедно са се втурнали да изясняват, че няма смисъл да се гласоподава за Ваня Григорова тъй като нищо не “могла да направи ”. Лъжат! ”, написа Слави Василев.
“Ако изберем Ваня Григорова, освен ще зашием един политически пестник и на Кирил Петков и на Бойко Борисов (честно, аз съм подготвен да гласоподавам за Ваня единствено поради това!), само че и, по-важно, ще им блокираме общинския съвет. Доверете ми се като Ви споделям, че това е единственият метод общината с 2.5 милиарда лв. бюджет да работи за нас, а не за тях ”, добавя той.
В статуса си във фейсбук Василев сподели, че ще развенчае един мит, който се тиражира измежду поддръжниците на сглобката.
Четох пост на един от представителите им – другар ми е в листата, от времето, когато Борисов беше общ конкурент на политическите ни възгледи. Напоследък нещо виждам нещата при него са се променили… Както и да е. Не е единственият. Та, аргументът е следният: „ Ваня Григорова нищо не можела да разглоби в София, тъй като нямала гласове в СОС “. Могла да демонтира „ единствено мебел от ИКЕА… ”. Не, Асене. Ако беше съхранил дарба да разсъждаваш свободно, щеше да кажеш противоположното. Да, противоположното! Това, което приказваш е сдъвкана храна от стомаха на твоите началници.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР