Според политолога и бивш депутат от БСП Татяна Буруджиева правилникът

...
Според политолога и бивш депутат от БСП Татяна Буруджиева правилникът
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Бойкотът на БСП може да доведе до отнемане на субсидията им

Според политолога и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Татяна Буруджиева правилникът на Народното събрание сега се използва по политическо предопределение. " Ако би трябвало да продължим логиката, в която се развива сегашната обстановка, може би ще се стигне до лишаване на дотацията им, тъй като, парите които получават депутатите, се взимат от данъкоплатците, т.е. тези пари са, с цел да се прави работа. Все отново никой не гласоподава за партия, която да излиза от Народното събрание, а Българска социалистическа партия излиза към този момент за трети път оттова. Субсидията е да се прави партийна и политическа активност. Да не се стига до такава степен да се лишава дотация. Според мен опозицията единствено губи от сходни действия``, съобщи пред Българска национална телевизия политологът.

``
реклама

По думите й, Българска социалистическа партия не могат да измислят по какъв начин да се върнат в Народното събрание. " Има значими тематики, които засягат и самото Българска социалистическа партия, и гласоподавателите, и актива, по които Българска социалистическа партия няма да приказва, тъй като не участва. Те губят от това ", сподели още Буруджиева. Според нея огромният професионализъм в политиката е, когато си в съпротива и какво правиш.

Българска социалистическа партия губят. Това е същият проблем като неотиването на Нинова на конгреса на ПЕС в Лисабон, на който бе избран отново Сергей Станишев. Големият професионализъм в политиката не е когато си болшинство, а когато си съпротива. Нима неприятният рейтинг на Народното събрание е единствено поради ръководещите?, попита Буруджиева.

Никой не фотосинтезира, някой ще би трябвало да заплаща надниците на тези народни представители, които не вървят на работа, добави тя. " Към депутатите би трябвало да има същата правдивост на закона, както към всички българи. Големият надзор на избраниците е от гласоподавателите. Когато излизаш, очакваш да се случи нещо, а тук не е ясно какво ще се случи, като излезеш. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР