Според пътници на борда на горящия ферибот част от шофьорите

...
Според пътници на борда на горящия ферибот част от шофьорите
Коментари Харесай

Кошмарът до Корфу: Шофьор е скочил в морето, майки и деца са били сред пътниците

Според пасажери на борда на горящия ферибот част от водачите са разбрали, че нещо се случва, когато са почнали да се взривяват гуми и артикули в камионите от пожара. Това описа за Александър Стамболийски, президент в Съюза на българските транспортни служащи, базирайки се на свидетелски разкази, споделени с него.

Към момента информацията, с която той разполага, е от българските управляващи, от организации, които работят с този ферибот и от негови сътрудници, които са били на борда сега на случая. " Разговарях с румънски водач преди два часа, той безусловно е скочил от палубата, с цел да може да се избави и са го извадили от водата със избавителни лодки ", сподели още Александър Стамболийски пред Българска телеграфна агенция.

" Инцидентът се е случил през нощта и хората са спали, което е може би най-лошото ", добави той. Самият Стамболийски е пътувал със същия ферибот часове, преди да се случи случаят.

Стамболийски употребява ферибота няколко пъти седмично по работа и познава добре кораба. " Имало е доста хора по леките коли и камионите там, въпреки всичко корабът предлага услугата къмпинг на борда с каравани и бусове, които са годни за живеене и заради тази причина е било много стресираща обстановка ", добави Стамболийски.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР