Според нумерологията на всяко число се присвоява специфична енергия, която

...
Според нумерологията на всяко число се присвоява специфична енергия, която
Коментари Харесай

Нещата, които разкрива за вас датата ви на раждане

Според нумерологията на всяко число се присвоява характерна сила, която се отнася до силите, настоящи върху нас и средата, в която живеем. Благодарение на това можем да забележим да вземем за пример кои сме, което улеснява личностното развиване, оказва помощ ни да намерим мир и естетика в живота. Енергийната информация на числата се дефинира от в нашата дата на раждане. За да разберете скритото значение на датата на раждане, би трябвало да изчислите нумерологичното си число въз основа на него.

Определянето на личния ви номер въз основа на рождената ви дата е доста просто - просто прибавете всички числа, съдържащи се в датата (включително деня, месеца и годината), до момента в който не получите една цифра.

Например: Вашата дата на раждане е 7 март 1985 година Направете следното: 7 + 3 + 1 + 9 + 8 + 5 = 33; по-късно: 3 + 3 = 6.

Значи твоят номер е 6.

Какво значи вашата дата на раждане - смисъла на обособените числа в нумерологията

1. Хората с номер 1 постоянно имат лидерски умения. Те са изобретателни, самостоятелни, амбициозни, обичат да вършат всичко „ по собствен метод “, което ги прави етикетирани като упорити. Тези хора нормално споделят какво мислят и са доста директни в тази почтеност.

2. Хората с такава цифра са доста чувствителни и имат мощно сензитивна вътрешен глас. Те са съвършени като другари и сътрудници. Високата сензитивност ги прави склонни към промени в настроението, меланхолия и тревога.

3. Това са идеалисти. Те се стремят към съвършенство, което постоянно може да бъде натоварващо за околната среда и да се възприема като прилепващо и заяждащо. Те имат артистична душа (което постоянно се отразява в специалността им), те са сантиментални, очарователни и оптимистично настроени за бъдещето. 

4. " Четворките " се ангажират с дисциплинираност и ред. Те са белязани от огромно възприятие за отговорност. Често им липсва спонтанност, което затруднява попадането им в нова обстановка. Те са надеждни и обичат да работят интензивно, което води до обстановки, в които поемат прекалено много за силите им.

5. Хората номер пет са нонконформисти - те са мечтатели, те би трябвало да се усещат свободни. Те са любопитни за света, спонтанни и импулсивни. Понякога им липсва самообладание, а решенията които вземат  не постоянно са верни. 

6.  Чувствителност, възприятие за баланс в живота, сигурност- това са характерностите на шестиците. Хората с тази цифра нормално са доста другарски настроени и постоянно ще се пробват да намерят решение, което да зарадва всички. 

7.  Хората, родени " под 7 ", са интелектуалци. Те имат научни пристрастия, не одобряват нищо за даденост и постоянно мислят по друг метод от множеството хора. Със сигурност обаче не са душата на компанията - те са самотници, чувствителни към духовни въпроси. 

8.  Осмиците са стъпили с двата крайници на земята. Те са амбициозни, не се опасяват от провокации, обичат да са водачи. Рядко демонстрират същински си усеща. Материалните неща, посредством които те демонстрират статуса си, са от огромно значение за тях.  Обичат фамилията и приятелите си - те са подготвени да жертват доста за тях.

9. Това са чувствителни, привързани, грижовни и виновни хора. Често са водени от вътрешен глас. Имат мощна потребност да оказват помощ и постоянно не помнят за личните си потребности. Те не обичат да се открояват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР