Според нумерологията личното число се намира, като съберете цифрите на

...
Според нумерологията личното число се намира, като съберете цифрите на
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 5

Според нумерологията персоналното число се намира, като съберете цифрите на датата си на раждане, месеца и годината. Продължавайте да събирате, до момента в който получите едноцифрено число – това е вашето персонално число.

Петицата подарява хората с непрекъснато предпочитание за независимост, потребност от адреналин, обич към приключенията и към всичко неизмеримо. Действията на хора с персонално число пет са непредсказуеми. Те са велики стратези и знаят по какъв начин да се преборят с компликациите.

Понякога са нетърпеливи, което в множеството случаи се отразява отрицателно на контактите с околните им хора. Хората с персонално число пет са импулсивни както в мислите си, по този начин и в дейностите си.

Ако вашето персонално число е пет, вие усвоявате доста бързо огромни размери информация и се справяте със задания, които са непостижими за други.

За вас е наслаждение да изучавате непознати езици и по тази причина обичате да пътувате. Така се потапяте в атмосферата на непознатите култури, а това за вас е доста значимо.

 триумф

Една от неприятните ви черти е, че се разпилявате, а би трябвало да се научите да се концентрирате върху една задача, с цел да съумеете да извършите всички.

Хората с персонално число пет са раздразнителни и мъчно сдържат гнева си. Когато срещнете човек с персонално число пет, си мислите, че това е персона, която е уверена в личните си сили.

Това обаче не е напълно по този начин, защото зад маската на сигурност в личните благоприятни условия постоянно се крие невзискателност и терзание.

Изглежда съвсем нереално, че тези смели и енергични хора могат да са притеснителни и скромни, само че тъкмо това е част от тяхната спорна натура.

Хората с персонално число пет имат изострено възприятие за самостоятелност. Те не могат да понасят каквито и да е ограничавания.

Затова половинката им би трябвало да ги одобри такива, каквито са, защото другояче няма по какъв начин да успее да ги задържи даже и за малко. Единственият метод някой да задържи подобен човек е да му даде цялостна независимост и да се надява на неговата преданост.

Сред отрицателните качества на персоналното число пет са непостоянството, мъчителното възприятие за ревнивост, прекомерната наивност и от време на време даже доверчивост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР