Според нов слух, идващ от производители на мобилни аксесоари, Apple

...
Според нов слух, идващ от производители на мобилни аксесоари, Apple
Коментари Харесай

iPhone SE 2 ще се появи през май с A10 Fusion чип, но без 3.5 мм аудио жак

Според нов слух, приближаващ от производители на мобилни аксесоари, Apple има намерение да пусне дълго чакания iPhone SE 2 през месец май. Името обаче към момента не е финализирано, тъй че продуктът може и да не се споделя по този начин.

Новото устройство би трябвало да бъде захранвано с чипа A10 Fusion , който дебютира още през 2016 година с iPhone 7 и 7 Plus. Независимо от това, процесорът ще бъде ъпгрейд по отношение на истинския iPhone SE и неговия A9 SoC.

За да направи модела по-модерен, Apple явно ще отстрани 3.5-милиметровия аудио жак. Въпреки това, размерите на iPhone SE 2 няма да са кой знае какъв брой разнообразни от тези на оригинала. Телефонът залага на Touch ID и няма да употребява Face ID, нито пък ще има разрез в горната част на екрана. Все още се спекулира по отношение на опцията моделът да има стъклен тил и да поддържа Qi безжично зареждане.

Като цяло, iPhone SE 2 се обрисува като най-малък ъпгрейд по отношение на най-достъпния телефон на Apple. Това ни припомня за метода, по който компанията развива MacBook Air – към момента най-ниският клас преносим компютър, който се ъпдейтва рядко и то единствено от вътрешната страна, до момента в който дизайнът му си остава същият от много време.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР