Според неотдавнашен доклад основателят на Binance Чанпен (CZ) Джао все

...
Според неотдавнашен доклад основателят на Binance Чанпен (CZ) Джао все
Коментари Харесай

Бившият директор на Binance все още не е вкаран в затвора

Според скорошен отчет създателят на Binance Чанпен (CZ) Джао към момента не е почнал да излежава четиримесечната си присъда заради процедурни въпроси в системата на наказателното правораздаване.

Забавянето произтича от изчакването на публично съобщение от Службата за пробация, според мандата на председателстващия арбитър. Въпреки че CZ се призна за отговорен за нарушавания, свързани със законите на Съединени американски щати против прането на пари, той не е получил предстоящото уведомление да стартира присъдата си.

Съгласно федерален закон, присъдата на нарушителя нормално стартира след задържането му или доброволното му предаване. Някои условия обаче, в това число правосъдни инструкции и административни процедури, могат да доведат до закъснение на влизането на присъдата в действие.

Тъй като не е наказан на многогодишна присъда, той чака съобщение от Службата за пробация или досъдебно произвеждане по отношение на влизането му в пандиза.

Бюрото на пандизите би трябвало да се придържа към законовите разпореждания и да оцени разнообразни фактори, преди да дефинира в коя институция да изпрати нарушителя. Неотчитането на тези фактори може да докара до обжалвания от правния екип на ответника, като се базира на нарушавания на правата на подобаващ развой.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР