Според него това е необходимо сега, за да подкрепим, наред

...
Според него това е необходимо сега, за да подкрепим, наред
Коментари Харесай

Руският адв. Марк Фейгин: Украйна и САЩ подготвят нова изненада за Путин

Според него това е належащо в този момент, с цел да подкрепим, наред с други неща, мобилизационния дух на украинския народ: „ Трябва да се разбере, за какво хората умират на фронта. В последна сметка даже ужасната обстановка в Мариупол би трябвало да ни даде урок: невероятно е да си позволим да реализираме какъвто и да е резултат без някаква решителна стъпка. Мисля, че всички чакат да проработи военната машина – американска и европейска, което ще даде опция, употребявайки военно-технически и други благоприятни условия, да стартира контранастъпателна интервенция.

Адвокатът означи също, че по въпроса за оръжейните доставки " ще има някаква изненада ": " Ние даже не го разбираме изцяло това, само че американците и Киев го приготвят. Ще бъде някаква " изненада " непредвидена за Москва. Така че ще забележим. ”

Марк Фейгин сподели, че въпреки това изненадите към този момент са почнали: „ Кабаева към този момент е добавена към английския лист със наказания. Това е единствено началото в цялата история на синхронизиране. Американските, английските и европейските наказания постоянно се разграничават... Но мисля, че това е идващият стадий – започвайки от Кабаева и завършвайки с тези оръжия. "

Той означи, че Кремъл не чака Украйна да получи тежко съоръжение от западните съдружници.

Според него опасеният на Владимир Путин се крият и във обстоятелството, че „ изненадата “ може да бъде доста разнообразна: Ситуацията за Москва в този момент е извънредно несигурна. Какво ще се случи в бъдеще ще зависи не толкоз от Москва, защото всичките й запаси са забележими. А какво може да предложи Западът. Това към момента е открит въпрос. "

Превод: Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР