Според него е върховно безочие да раздаваш медали в тази

...
Според него е върховно безочие да раздаваш медали в тази
Коментари Харесай

Соломон Паси: Кацаров е нотариус на смъртта. Кога ще си поеме отговорността?

Според него е висшо безсрамие да раздаваш медали в тази обстановката, жертвите на вируса са доста в неговия мандат
„ Ние по смъртност от ковид оглавяваме международните ранглисти. Трябва да си даваме сметка, че всичко е гратис като ваксини, а ние не се възползваме. “ Така разяснява президентът на Атлантическия клуб у нас и някогашен външен министър Соломон Паси ниското равнище на ваксинирани у нас пред бТВ.

Той назова висшо безсрамие думите на Кацаров, че сме се справили с пандемията и връчването на орден на неговата съветничка проф. Мира Кожухарова в ден, в който светът още веднъж се затваря поради новия вид „ Омикрон “.

„ Когато преди година ген. Венцислав Мутафчийски предизвести, че крепко ще се мре, имаше протести против него, а в този момент – когато неговите прогнози се случват – се вършим, че не умират стотици хора всеки ден “, разяснява още шефът на Атлантическия клуб.

„ Оглавяваме международните ранглисти по смъртност. Убитите от Коронавирус са над 27 000 души (към днешна дата са 27 996), а в мандата на настоящия длъжностен здравен министър Стойчо Кацаров те са повече от 10 000, или една трета от всичките.

За съпоставяне убитите през Втората международна война са към 12 600 души. Излиза, че при сегашния министър сме дали колкото 80% от жертвите на войната. Това е геноцид. Министърът, който би трябвало да опазва здравето на нацията се трансформира в нотариус на гибелта – всеки ден подписва стотици смъртни актове “, сподели Паси.

Той попита каква ще бъде отговорността на Кацаров и за какво няма акция.

Президентът на Атлантическия клуб посочи, че всичко това се случва на фона на съществуването на безвъзмездни ваксини, протоколи за лекуване и към този момент доста насъбрани познания за вируса.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР