Според него бивши служители в агенцията се опитват да влияят

...
Според него бивши служители в агенцията се опитват да влияят
Коментари Харесай

Шефът на ”Автомобилна администрация”: Не виждам какво ще промени оставката ми

Според него някогашни чиновници в организацията се пробват да въздействат на дейностите на организацията. ИААЛ има надзор на пътя, в предприятия за транспортни транспорти, в образователни центрове, в пунктове за механически прегледи. Надяваме се, че това, което вършим, е вярно и вървим в вярната посока, с цел да подкрепя бизнеса и жителите, а не да пречи, сподели още Рановски.

Със съответните експертизи ще бъдат открити механизмите за злополуката на " Струма " и аргументите за нейното настъпване. Важно е да се откри дали рейсът се е запалил след удара в мантинелата или преди самия удар, разяснява той.

По думите му подобен случай не е имало в никакъв случай и Рановски се надява истината да излезе бързо. По информация на очевидци водачът е почивал при започване на Автомагистрала " Струма " на бензиностанция и случаят е зародил след 30-я километър на автомагистралата. Би трябвало водачите да са се сменили на почивката. Няма причина водачът да не е отпочинал и 30 км по-късно да е зародил случаят, уточни Рановски.

Има варианти да бъдат манипулирани данните от тахографа и ограничителите на скоростта. Проверки за това какво има в багажника на рейсовете, се вършат на автогарите преди потегляне или идване на рейсовете.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР