Според него бившата му Амбър Хърд е била тази, която

...
Според него бившата му Амбър Хърд е била тази, която
Коментари Харесай

Джони Деп: Аз бях истинската жертва

Според него някогашната му Амбър Хърд е била тази, която е хвърляла предмети по него и го е пребивала
Скандалът към развода на Джони Деп и Амбър Хърд продължава – в този момент артистът описа своята част от историята и съгласно него той е бил същинската жертва.

През 2016 година Амбър Хърд за първи път се изправи пред съда с обвинявания против Джони Деп в домашно принуждение. Сега той желае да опише неговата версия на историята, в която не тя, а той е жертва.

“Винаги съм отричал обвиняванията на Амбър и ще не преставам да го върша. Още когато се появи с нарисувани синини в съда през 2016, които очевидците и камерите потвърдиха, че тя не е имал нито един ден от седмицата преди делото”, съобщи Деп и добави, че в никакъв случай през живота си не я е наранявал, нито никоя друга жена.

Според него даже той е бил измъчван. Актьорът споделя, че тогавашната му брачна половинка е смесвала алкохол, амфетамини и медикаменти, за които не е имала наставление. Това я предписание нападателна и постоянно го наранявала даже пред други хора. Наистина в съда в негова отбрана се появиха 23-ма очевидци, които да поддържат казаното от него, само че юристите на Амбър считат, че те са били подкупени.

Джони Деп продължи да споделя по какъв начин някогашната му е хвърляла по него остри движимости, тежки бутилки, горящи свещи и други предмети. Една по-специфична преживелица го уплашила изключително доста – Хърд почнала да хвърля бутилки като първата предходна над главата на Джони, само че по-късно тя хвърлила и стъклено шише от водка, което се счупило и наранило ръката му.

“Трябваше да ме оперират три пъти, с цел да възвърна пръстите си. Страхувах се, че ще изгубя ръката си и даже живота си.”

Актьорът споделя, че чашата е преляла, когато през 2016 Амбър Хърд дружно с приятелките й му създали отвратителна смешка. Събудил се с изпражнения в леглото си, които те са оставили преди да тръгнат за фестивала Коачела.

Всъщност Амбър си признала за това пред юристите си, само че го обяснила като смешка, която не наранила никого.

Източнмик: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР