Според най-новото проучване на Нешънъл Джиографик“ 63% от българите вярват

...
Според най-новото проучване на Нешънъл Джиографик“ 63% от българите вярват
Коментари Харесай

Свидетели на мистерията в Царичина проговориха

Според най-новото изследване на „ Нешънъл Джиографик “ 63% от българите имат вяра в извънземни, а 8% настояват, че са виждали такива. Една от аргументите толкоз българи да имат вяра в съществуването на извънземен живот е военната интервенция в село Царичина.

Официалните версии за военното разединение на региона са две – търсене на златото на цар Калоян и показанията на Елисавета Логинова, че контактува с извънземна форма на живот, която живее в тунели под селото. Цената на интервенцията възлиза на тогавашни 16 милиона лв.. Райна и Васил Тодоринови са измежду очевидците на военната интервенция от 6 декември 1990 година

„ Те не споделяха нищо. Питала съм ги тия полковниците, те не споделяха нищо. За нас не беше притеснително. Радвахме се, че има доста хора в региона “, споделя Райна. На въпроса дали самите те са виждали извънземна форма на живот или каквито и да било паранормални феномени, Васил показа свое прекарване от двете години на копаене край дома им. Мъжът изясни, че е видял неразбираема светлина, която изчезнала пред очите му.

Всъщност мястото е една от първите бази на НЛО на нашата планета, считат учени от целия свят. За пръв път обаче за това се заговаря съществено след началото на демокрацията, когато родни военни вършат грандиозни разкопки в търсене на значими доказателства. Извънземен транспортен съд е кацнал в Царичина на 12 май 1991 година, твърди и феноменът Ели Логинова, която в действителност е екстрасенсът, който управлява плана в Царичина под командването и с организацията на военни.

Голямото копаене, както по-късно ще нарекат някои опита, е от 6 декември 1990 до края на ноември 1992 година Логинова споделя, че и в този момент се свързва с извънземни.

За съдбовния ден през май 1991-ва тя твърди: „ Цялото събитие бе забелязано от доста хора – офицерите, бойците, хората от селото. Години след събитията в Царичина в моя Център за различна медицина пристигна пациент и ми описа нещо доста вълнуващо. Тогава бил боен – ръководел поделение за бързо реагиране. Довери ми, че по времето на кацането на галактическия транспортен съд неговото поделение е било дислоцирано за седмица в региона на село Царичина за наблюдаване, защото е било засечено извънредно събитие в небето.

Обеща ми, че е подготвен да удостовери тези свои думи. По-късно обаче отхвърли с обяснението, че е подписал документи за конфиденциалност. Разбирам го. “ Най-възрастната жена в селото, баба Евга, която към този момент не е измежду живите, пък разказваше, че от много време там се виждат летящи кълба и същества не от този свят.

Източник: Пиринско през днешния ден

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР