Според най-новите прогнози Мисията невъзможна 7: Пълна разплата, част I

...
Според най-новите прогнози Мисията невъзможна 7: Пълна разплата, част I
Коментари Харесай

Мисия: Невъзможна 7 ще надмине приходите на The Flash за една седмица

Според най-новите прогнози Мисията невъзможна 7: Пълна отплата, част I е на път да сложи нов връх за франчайза си... И да унижи някои бездарници, освен това.

Том Круз се отнася доста съществено към високобюджетните си екшън блокбъстъри и е човек, който желае единствено да слага нови върхове с всеки идващ филм. Досега той успяваше да реализира това много поредно, а в случай че се съди по новите боксофис прогнози за идната му Мисия: Невъзможна 7, той няма да завърши скоро с този ентусиазъм.

Прогнозите чакат филмът да събере към 90 млн. $ на вътрешния пазар и над 250 млн. $ в международен мащаб през първите пет (!) дни в боксофиса, което несъмнено ще сложи нов стандарт за Круз и екипа му. Освен това артистът има опит в надхвърлянето на упованията, тъй че и това е налице.

 

Само въз основа на тези прогнози не можем да не отбележим, че на The Flash бяха нужни цели четири седмици, с цел да доближи такива числа - а в тази ситуация с най-хубавия филм за супергерои на всички времена това е единствено дефицит, защото единствено за маркетинг са изхарчени 250 млн. $. Изглежда обаче, че Круз няма да има подобен проблем.

 

Вярно е, че целият бюджет на Мисията невъзможна 7: Пълна отплата беше към 290 млн. $ и в случай че упованията се окажат правилни, новата лента може даже да се приближи до тази цифра още през първия си уикенд, трансформирайки идващите няколко седмици в чиста облага за компанията.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР