Според наставника на Ювентус Масимилиано Алегри двубоят срещу Наполи не

...
Според наставника на Ювентус Масимилиано Алегри двубоят срещу Наполи не
Коментари Харесай

Алегри: Мачът с Наполи няма да е решаващ в битката за титлата

Според наставника на Ювентус Масимилиано Алегри дуелът против Наполи не е толкоз решителен в борбата за купата. “Бианконерите ” са в серия от осем следващи победи в шампионата, като в тези срещи нямат позволен гол. Те изостават на седем точки от водача Наполи.

“Това няма да е съдбоносен мач, само че ще е доста значим за тях. Наполи е любимец за купата. Те имат 44 точки и са позволили единствено една загуба. Лучано Спалети е толкоз добър. Той е най-хубавият във връзка с това да преподава футбол ”, разяснява Алегри.

Треньорът съобщи, че няма да приготвя нещо особено за опазването на Хвича Кварацхелия:

“Все още не сме подготвяли нищо, би трябвало да оправим две или три неща. Ще бъде прекрасен мач на следващия ден, хубава вечер за футбол пред цялостен стадион, само че няма да бъде решителен за сезона. Мачът е по-голям за тях, в сравнение с за нас. Излизаме против най-хубавия тим в шампионата ”.

“Отборът е в положително положение, защото имахме опция да упражняваме три дни. Киеза се усеща доста по-добре. Той ще стартира на пейката, само че може да направи разликата ”, добави Алегри. Той разкри, че Хуан Куадрадо ще възобнови тренировки с тима идната седмица. Душан Влахович и Пол Погба вчера упражняваха с групата, само че още не са подготвени за игра. Леонардо Бонучи, Матиа Де Шилио и Кайо Жорже също пропущат мача с Наполи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР