Според нас този парламент е изчерпан като морален кредит и

...
Според нас този парламент е изчерпан като морален кредит и
Коментари Харесай

ИТН: Най-правилното нещо е да има избори - веднага

" Според нас този парламент е привършен като честен заем и най-правилното нещо е да има избори - незабавно ". Това разясниха представителите на " ИТН " след консултациите за сформиране на ново държавно управление при президента Румен Радев.

" Правилният метод е експертен кабинет с необятна поддръжка, само че не и в този парламент. Ако не се сглобят отначало, е най-добре да се мине през избори, хората да пренаредят тежестта на партиите. Съмнявам се, че някой отвън Лена и Киро счита, че Политическа партия ще изкарат същия брой депутати. Тогава може да се търси управническа формула ", съобщи Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на Има Такъв Народ.

Йорданов предвижда ново повишение на цените на тока, на горивата и партийно преодоляване на самостоятелните регулатори, в случай че се сформира държавно управление. Обвини Асен Василев, че лъже за финансовото на страната.

" Когато се разпаднат, примерно след 9 месеца или след изборите в Щатите, ще би трябвало да оправяме една извънредно затънала страна ", сподели още той.

На въпроса защо са разговаряли с президента, депутатът Филип Станев отговори:

" Обсъдихме много тематики. Двете страни бяха заинтригувани да чуят разбора за протичащото се сега в политическия живот, отраженията за България отвън границите на страната ни и по какъв начин вероятно гледа Европа на това, което се случва ".

Гледайте тук или на






Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР