Според народния представител от ГЕРБ Петър Николов Демократична България е

...
Според народния представител от ГЕРБ Петър Николов Демократична България е
Коментари Харесай

Петър Николов, ГЕРБ: Предлагаме правителство, на което е много трудно да откажеш

Според народния представител от ГЕРБ Петър Николов " Демократична България " е групировката, от която зависи дали ще има постоянно държавно управление:

" Ако в този парламент " Демократична България " заявят, че ще поддържат държавно управление на малцинството, препоръчано от групата на ГЕРБ-СДС, с министър-председател проф. Габровски, това държавно управление ви подсигурявам, че ще мине. Ще има задоволително огромна парламентарна поддръжка ", съобщи Николов.

Депутатът от ГЕРБ счита обаче, че " Демократична България " се държат като присъдружна партия, подчинена партия на " Продължаваме промяната ", а " Продължаваме промяната " не са естествена политическа групировка ".

" Ние желаеме да създадем държавно управление, в което политическите партии от десния набор, политическите партии, които декларират себе си като проевропейски, могат с чиста ръка да гласоподават за него. Ако не гласоподават, да са наясно, че ще платят тежка цена ", предизвести Петър Николов.

" Предлагаме държавно управление, на което е доста мъчно да откажеш. Защо отказваш - тъй като си срещу ГЕРБ. Няма ГЕРБ в това държавно управление ", добави още депутатът от ГЕРБ.

По думите на Петър Николов, в случай че държавното управление не мине " Демократична България " ще носят виновността, че са пропуснали да поддържат държавното управление, което е най-логично за тях и техните гласоподаватели ".

" Преди 2 години така наречен демократична общественост заряза всичко политическо и го размени с личностни противодействия. Това не може да удържи във времето ", изясни депутатът от ГЕРБ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР