Според Мей не може да е въпрос на преговори, че

...
Според Мей не може да е въпрос на преговори, че
Коментари Харесай

Доналд Тръмп Сее Раздор Между Великобритания И Ес!

Според Мей не може да е въпрос на договаряния, че Обединеното кралство напуща митническия съюз.

По време на взаимната конференция с Мей по-рано тази седмица, Доналд Тръмп съобщи, че връзките сред Лондон и Вашингтон са на " най-високото ниво на компетентност ".

Той също по този начин отхвърли информациите, че е подлагал на критика ръководителя на английското държавно управление в изявление за в. " Сън ", оповестено директно преди визитата му в Лондон.

" Не подлагах на критика министър-председателя. Имам огромно почитание към министър-председателя. За страдание, имаше история, в която не предадоха това, което споделих за министър-председателя, а аз споделих страхотни неща... Това се назовава подправена вест ", акцентира Тръмп.

По-рано през днешния ден Тереза Мей написа в публикация за в. " Дейли Мейл ", че може да няма отдръпване на Англия от Европейски Съюз (Брекзит) в подтекста на протестите на подкрепящи и неподкрепящи участието в Европейски Съюз английски депутати, които се пробват да подкопаят нейния проект за Брекзит.

" Това е размерът на опцията пред нас и моето обръщение към страната този уикенд е просто: би трябвало да се съсредоточим в постигането на крайната цел. Ако не го създадем, рискуваме да приключим, без да имаме Брекзит. Време е да бъдем практични и прагматични - да подкрепим проекта ни да излезем от Европейския съюз на 29 март идната година и да осъществим волята на английския народ... Ще се боря за нашето съглашение за Брекзит - тъй като това е вярното съглашение за Англия ", акцентира Мей в публикацията си.

Тя също по този начин акцентира обстоятелството, че излизането от Общността ще възвърне националния суверенитет на страната, позволявайки на английския парламент да приема законите си, а английските съдилища да ги ползват без спънки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР