Според местни източници най-малко шестима цивилни са загинали при взрив

...
Според местни източници най-малко шестима цивилни са загинали при взрив
Коментари Харесай

Загинали и ранени в района на сирийския град Африн

Според локални източници минимум шестима цивилни са починали при гърмеж на бомба в Северозападна Сирия, предава Анадолската организация, представена от " Фокус ".
Още 25 души бяха ранени, когато транспортно средство, цялостно с експлозиви, се е взривило на индустриална площадка в квартал Африн, оповестиха източниците.
 Откриха остатъци от антично пристанище край Сирия Откриха остатъци от антично пристанище край Сирия
Неизвестно до момента на науката антично пристанище от римския интервал е намерено край крайбрежията на Сирия. Находката е разкрита по време на вт...
Все още никоя формация не е поела отговорност за нападението, само че то евентуално е осъществено от терористичните, съгласно Турция, Отряди за национална самозащита (ОНС), които Анкара смята за отцепление на Кюрдската работническа партия (ПКК)
Африн беше прочистен значително от терористите през 2018 година по време на турската офанзивна интервенция „ Маслинова клонка “, само че в региона към момента има техни спящи кафези.
Членове на Общински народен съвет не престават да правят набези, само че не поемат отговорност, когато в последна сметка нанасят щета на цивилни, съгласно локални източници от силите за сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР