Според месеца на раждане разберете кой партньор ви подхожда. 1.

...
Според месеца на раждане разберете кой партньор ви подхожда. 1.
Коментари Харесай

Според месеца на раждане разберете кой партньор е подходящ за вас

Според месеца на раждане разберете кой сътрудник ви подхожда.

1. Януари
Вашата сродна душа е човек, който има задоволително сила, с цел да живее на бързи обороти.

Родените през януари живеят наситено и блестящо. Често рискувате и се втурвате напред с цялостна скорост. Ето за какво е толкоз значимо половинката ви да не изостава. Ще бъдете щастливи с човек, който изпитва същата жадност за живот.

2. Февруари
Вие сте непредсказуеми и вашата сродна душа приема този факт.

Обожавате спонтанността във всяко нейно проявяване. Определено няма да се чувствате добре до човек, с който всеки нов ден ще бъде сходен на предходния.

3. Март
Вашата сродна душа знае по какъв начин да се грижи за вас. Естествено сте склонни към обич и грижи. Винаги сте подготвени да се отдадете на 100 % за обичаните хора.

Понякога вършиме това като жертвате личното си благополучие и пренебрегвате потребностите си. Ето за какво се нуждаете от човек, който знае по какъв начин да се грижи за вас в подмяна.

4. Април
Вашата сродна душа е човек, който ви въодушевява да бъдете себе си.

За да избегнете спорове, се пробвате да се адаптирате към околната среда понякога. Това е извънредно изтощително.

Въпреки това, сродната ви душа в никакъв случай няма да изисква от вас да сте това, което не сте. Можете да бъдете себе си до този човек.

5. Май
Вашата сродна душа е човек, който се стимулира по пътя за реализиране на задачите.

Много сте амбициозни и желаете да постигнете доста. Ето за какво заслужавате човек, който ще разбере вашите цели и желания.

Имате потребност от някой, който ще ви стимулира да не се отказвате и да работите още по-усилено.

6. Юни
Вашата сродна душа е човек, с който можете да бъдете изцяло открити.

Вашата сродна душа е човек, с който можете да бъдете безусловно почтени, този на който можете да разкажете всичко. Той няма да ви осъди или да се усъмни във вас.

7. Юли
Вашата сродна душа е човек, който е буен, също като вас.

Имате потребност от сътрудник, който е също толкоз неутолим в любовта. В изразяването на възприятията не признавате рамки и ограничавания. Важно е да имате до себе си подобен човек. Така няма да се чувствате по този начин, като че ли непрекъснато ви липсва нещо.

8. Август
Вашата сродна душа е човек, който схваща, че сте утопичен и кадърен да работи неуморно.

Имате доста хрумвания и проекти. Готови сте да работите крепко. Следователно няма да ви е удобно до човек, който е изцяло подвластен от вас и изисква внимание всяка минута. Трябва ви свободно пространство.

9. Септември
Вашата сродна душа е почтен и отворен човек, който знае по какъв начин да обича абсолютно.

Буквално топлите другите със своята топлота, излъчвайки позитивна сила. Мили сте, само че има хора, които се пробват да употребяват светлината ви за личните си егоистични цели.

Ето за какво вашата сродна душа в никакъв случай не би трябвало да ви употребява или манипулира. Трябва да е човек, който почита и пази вашите ползи.

10. Октомври
Вашата сродна душа е човек, който ще ви научи да не се фокусирате върху това, което другите мислят.

Склонни сте да мислите доста за това, което другите мислят за вас и вашите дейности. Това ви прави тревожни и раздразнителни. Вашата сродна душа е човек, който ще ви подсети за значимостта да се грижите за себе си.

11. Ноември
Вашата сродна душа е човек, който ще ви подтиква да се отнасяте по-ведро към живота. Имате кондензиран живот. Постоянно работите и се стремите към нещо. Имате невероятни фантазии, само че не знаете по какъв начин да забавите темпото. Следователно, имате потребност от сродна душа, която ще ви покаже другата страна на живота. Човек, който да ви припомня, че животът може да бъде по-лесен и по-свободен.

Вижте още: Щастие и мотивация – изберете свитък и получете своето обръщение!

12. Декември
Вашата сродна душа е сензитивен и открит човек. Човек, който ще бъде толкоз отворен с вас, колкото и вие с него. На базата на такава неприкритост пораждат доверие, фамилиарност и лоялност в връзките.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР