Според мен, всички депутати, без значение от политическата си окраска,

...
Според мен, всички депутати, без значение от политическата си окраска,
Коментари Харесай

Минчо Афузов: Депутатите трябва да защитават интересите на хората, които са ги избрали

„ Според мен, всички депутати, без значение от политическата си багра, би трябвало да намерят метод да работят дружно и да пазят ползите на хората и местата, откъдето са определени “. Това разяснява регионалният шеф Минчо Афузов в отговор на журналистически въпрос за меморандума с цели за развиването на област Сливен, който бе препоръчан на претендентите за сливенски народни представители преди изборите.

До момента единствено няколко водачи на листи са се отзовали на поканата на Областна администрация и са сложили подписа си под взаимния документ. Според регионалния шеф повода се корени в огромната ангажираност на партиите и обединенията в предизборната акция.

Пред медиите Афузов не скри оптимизма си, че всички сливенски депутати ще работят целеустремено и екипно за разрешаване на значимите за района проблеми.
„ Защото разкопаните улици са разкопани улици и за гласоподавателя на ГЕРБ, и за гласоподавателя на Българска социалистическа партия, и за гласоподавателя на „ Продължаваме промяната “, и за гласоподавателя на Движение за права и свободи “, посочи той.

„ Демографският срив е демографски срив в цялата Сливенска област. Той е проблем на всички и не може да бъде решен с напъните единствено на една политическа партия. Големите проблеми в образованието, неналичието на огромно ученическо общежитие в Сливен, са проблеми на всички. Не на Движение за права и свободи, не на Българска социалистическа партия или на който и да е ръководещ. Това е проблем на район Сливен. Ако всички дружно – ръководещи и съпротива, не работят в посока да го решат, той няма по какъв начин да бъде решен “,подчерта регионалният шеф.

Според Минчо Афузов образованието е измежду най-важните фактори за икономически напредък и по тази причина е изведено като приоритет номер едно в оферти на вниманието на политическите сили Меморандум за единодушие.
„ Когато намериш метод да задържиш младежите, да ги образоваш, те да придобият съответните познания, с цел да бъдат потребни на пазара на труда, тогава могат да дойдат и вложителите. Защото към този момент ще разполагат с нужните им хора и експерти. Как да чакаме вложители, в случай че няма кой да закове два пирона?! “, заключи риторично регионалният шеф.

„ Затова, в случай че не се работи в посока решение на проблеми като обучение, инфраструктура, привличане на вложения, не можем да чакаме някакво положително бъдеще “, бе безапелационен регионалният шеф Минчо Афузов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР