Според мен така трябва да изглеждат дядовците. Тези, които не

...
Според мен така трябва да изглеждат дядовците. Тези, които не
Коментари Харесай

Саното ще става дядо

„ Според мен по този начин би трябвало да наподобяват дядовците. Тези, които не наподобяват по този начин, да се замислят “, добави той пред Светослав Иванов в предаването " 120 минути "

Талантът му не познава граници – артист, музикант, продуцент, водещ. Александър Сано е роден през 1977 година в Асеновград.

„ Наскоро на другари разказвах история. Като имаха спор в фамилията ми, имаха навика да го разискват на арменски. Спомням си като съм бил 9-годишен, татко ми, Светла му памет, ми го е разказвал по-късно. Отишъл съм и съм му споделил – „ Не си прав в това, което сподели на баба ми “. Тогава са разбрали, че съм почнал да пипвам някакви неща на арменски и смениха на френски. Сега нито единия език знам, нито другия “, сподели в „ 120 минути “ Александър Сано.

„ Живот и здраве, дядо ми ще стане на 91 години. Това са едни хора от друга раса и време. Там ги разделят на индигови, кристални. Той е от времето, въпреки претърпял Втората международна война, когато то е минавало по-бавно. Щастливи хора са. Оценяват щастието “, добави той.

„ Следващото най-голямо премеждие, за което съм доста благополучен, че ми се случва на тази нежна възраст, е, че като се върна от това премеждие се надявам да прегърна живо и крепко внуче. Да, аз и Нели чакаме внуче. Това е толкоз грубо. Всеки ден се разсънвам с голяма усмивка. Визуализирам си някакви неща, че ще имаме момиченце. Много е хубаво “, показа Александър Сано.

Бъдещото внуче на Сано и Нели е плод на любовта сред синът на Нели Иво Карамански и половинката му Антоанет Пепе. Засега бъдещата мама сносно прикрива коремчето си и нито тя, нито Иво са коментирали новината.

Припомняме, че бъдещата мама има три дечица от двете си предходни връзки - София и Сиена от Филип Йепсен и дребният Матиас от Филяка. С Иво пък са дружно от 2 години.

Екипът на Slava.bg пожелава лека бременност и крепко бебче на Антоанет!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР