Според мен категорично няма да има правителство с първия мандат,

...
Според мен категорично няма да има правителство с първия мандат,
Коментари Харесай

Сандов: Ако Гешев или Сарафов изкарат ключова информация, ГЕРБ-СДС ще бъде принудена да се смири

Според мен изрично няма да има държавно управление с първия мандат, в случай че няма някаква игра с кворума. Но даже да има държавно управление на малцинството, надали то ще бъде с дълъг небосвод. Това показа в ефира на Nova News някогашният министър на околната среда и водите Борислав Сандов. Той добави, че държавно управление на малцинството на ГЕРБ с програмата на ПП-ДБ звучи " нереално ".

Най-доброто би било да имаме постоянно държавно управление с къс небосвод, само че с втория мандат. Мисля си, че по-важните въпроси ще се решат през идващите две седмици, уточни Сандов.

По думите му решението на ПП-ДБ да не поддържа кабинет с първия мандат не е някакво ново решение, а просто удостоверение на обединението, че няма да поддържа проекто държавно управление на ГЕРБ.

Борислав Сандов, който не е депутат в 49-ото Народно заседание, само че е част от " Демократична България ", увери, че от ПП-ДБ ще беседват с всички политически обединения в Народното събрание в търсене на поддръжка за осъществяване на втория мандат.

Той също по този начин акцентира, че е значимо България да има постоянно държавно управление, изключително поради трусовете в правосъдната система.

Всичко, за което сме говорили в последните години от " Демократична България " за превзетата страна и сбъркания модел на прокуратурата, излезе нескрито за два дни и то непредизвикано, тъй като се случи от вътрешната страна, сподели още Сандов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР