Според Мария Касимова-Моасе невъзможно е човек да съвместява три взаимноизключващи

...
Според Мария Касимова-Моасе невъзможно е човек да съвместява три взаимноизключващи
Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе: Свършиха ли всички ПР-и на републиката?

Според Мария Касимова-Моасе невероятно е човек да съвместява три взаимноизключващи се функционалности: политик, публицист и ПР. Съчетаването им води до, на които към този момент сме очевидци.

 

Ето цялостния текст на нейната обява:

 

Всички ПР-и на републиката свършиха, та Народният спектакъл би трябвало безусловно да си води обществените разговори през госпожа пиарката на Движение за права и свободи! Която, да не забравяме, беше и народен представител, т.е. си е напълно искрено и изцяло умишлено политически ангажирана с избрана партия. Няма по какъв начин да си политик, публицист и ПР по едно и също време - няма такава опция, тъй като би имало скандални разминавания. Каквито към този момент и има.

 

Та се чудя за какво е толкоз пък значимо тъкмо тази дама да е ПР на Народния спектакъл и толкоз ли пък свършиха местата за кротване, които Движение за права и свободи би могло да обезпечи на дългогодишния си чиновник?! Защото такива " мастити " (любима дума!) чиновници ги поставят на сходни длъжности, когато би трябвало да си попочинат или да млъкнат. Учудвам се единствено, че не са й намерили някой дипломатически пост, както нормално. Дали пък културата не стартира да се осъзнава като метод на водене на политика, каквато тя постоянно е била, още отпреди Винету, та до наши дни...

 

Мария Касимова-Моасе е публицист, публицист, актриса на свободна процедура. Тя е специалист по етикет и протокол, презентационни умения и връзки. Има дейна гражданска позиция, която показва по основни за обществото тематики. Завършила е Българска лингвистика в СУ " Св. Кл. Охрдски ". Работила е като публицист в Българската национална телевизия, вестниците „ Стандарт “, „ 24 часа “, „ Сега “ и други Тя е била Главен редактор на списание „ Капитал LIGHT “, съосновател и Главен редактор на сп. за деловата жена " НЕЯR ", Зам.-главен редактор на сп. " ELLE " в България.

 

Мария Касимова-Моасе играе своя авторски моноспектакъл „ Свободно падащи истории ”, с който гостува в разнообразни градове в страната. Тя е създател е на книгите: „ Монолози. Разкази ” (2022г.), „ Записки от Шато Лакрот ” (2021г.), „ Балканска рапсодия ” (2018г.), „ Близки срещи със смесени усеща ” (2017г.).

 

На президентските избори през 2021г. тя е претендент за вицепрезидент дружно с Лозан Панов. Кандидатурата им е подкрепена от самодейността „ Правосъдие за всеки ” и Демократична България.

 

Мария Касимова-Моасе е щерка на огромния артист от Сатиричния спектакъл Хиндо Касимов и режисьора в редакция „ Новини ” в Българска национална телевизия Сета Илиева. Съпругът ѝ е френският публицист Стефан Моасе. Има две дъщери.

 

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР