Според любовната статистика няколко задължителни правила ще ни отведат до

...
Според любовната статистика няколко задължителни правила ще ни отведат до
Коментари Харесай

Това ли са наистина тайните на мечтания брак?

Според любовната статистика няколко наложителни правила ще ни отведат до мечтаното " И заживели щастливо до края на дните си ".

Да се оженим на по-късен стадий от живота си с човек от същата раса - поучават експертите. Американските специалисти създали анкета, а интервюираните наброявали 12 500 индивида. Според изследването колкото по-късно се оженим, толкоз по-стабилен брак ще имаме. Защо считат по този начин? Цели 75% от хората, сключили брак след 26 години не престават да бъдат дружно. 50% от двойките обаче, оженили се по-млади, към този момент са се разделили.

Когато става въпрос за деца, 80% от интервюираните споделят, че са родили първото си дете 8 и малко повече месеца след брака. Тези от двойките, които не са имали деца - 40% - са се разделили преди десетата година взаимен живот.

Изследването се интересува и от расовите разлики и брачните взаимоотношения. Според резултатите двойките от една раса имат по-голям късмет да бъдат щастливи в брака си по отношение на тези от разнообразни раси.

И все пак интимните взаимоотношения са нещо друго за всички нас. Там, където има обич и съгласие, бракът ще бъде сполучлив, без значение са възраст, раса, вяра...

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР