Според Los Angeles Times, щатът Калифорния преживява най-големия си недостиг

...
Според Los Angeles Times, щатът Калифорния преживява най-големия си недостиг
Коментари Харесай

Chanel осигурява електроенергия за нискобюджетни семейства в САЩ - slava.bg

Според Los Angeles Times, щатът Калифорния претърпява най-големия си дефицит на електрическа енергия от 20 години насам. Причината е по-честото оставане у дома поради големите жеги, потреблението на климатици и обществената изолираност. Френският колос Chanel обаче търси метод да облекчи обстановката с последното си партньорство.

Списание Vogue оповестява, че първокласната марка се сплотява с доставчика на слънчева сила Sunrun – един от най-големите в Съединените щати, с цел да обезпечи слънчева сила на 30 000 поданици в Калифорния, които са с ниски приходи. Освен това Chanel ще поддържа и образованието за работа за инсталиране на слънчеви панели, като общата стойност на помощта възлиза на 35 млн. $.

„ Инвестицията на Chanel ще помогне на общностите в неравностойно състояние да получат достъп до чиста и надеждна слънчева сила “, съобщи Лин Юрич – основен изпълнителен шеф на Sunrun. Той добави, че се надява и други компании да последват образеца му и да стартират да влагат в бъдещето на планетата.

Ангажиментът на стилната марка ще отстрани едно от главните трудности, пред които са изправени фамилиите при обмислянето за прекосяване към слънчева сила, а точно разноските за апаратура. Въпреки че слънчевата сила понижава сметките за комунални услуги, високата цена за апаратура на панелите не разрешава на доста домове да преминат към нея.

„ Chanel се стреми към висши достижения във всичко, което сътворяваме и във въздействието, което оказваме върху нашето общество и върху света като цяло “, споделя президентът на марката Джон Галантик. Той споделя още, че това партньорство ще помогне на домовете да понижат отрицателното влияние върху околната среда и в това време да сътвори позитивно обществено влияние върху доста фамилии.

Сделката е част от новата климатична самодейност на Chanel, която се споделя „ Мисия 1.5°С “. Тя се стреми да понижи въглеродния отпечатък на компанията от всички действия – от доставяне до дистрибуция. В допълнение към слънчевата и възобновимата сила, марката възнамерява да влага и в „ естествени решения, като възобновяване на гори “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР