Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов кабинетът Петков явно е

...
Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов кабинетът Петков явно е
Коментари Харесай

Борисов за отсрочката на ембаргото: Кабинетът Петков явно е поел някакво обещание

Според водача на ГЕРБ Бойко Борисов кабинетът " Петков " очевидно е поел някакво заричане и по тази причина е получил тази пролонгация за ембарго над съветския нефт до 2024 с опция за доставки у нас.

Борисов посочи, че в страната ни има рафинерия и пристанища, и на процедура може да доставя по-евтин нефт от където си изиска.

По време на конгреса на Европейската национална партия в Ротердам, на който се избира и нов президент на партията, водачът на ГЕРБ беседва с председателката на Европейския парламент Роберта Мецола и с единствения претендент за президент на ЕНП - Манфред Вебер, съобщи Българска национална телевизия.

Те са разискали абсурда с настаняването на украинските бежанци в България.

Поредният провал- както във всяко едно отношение. За да се покажат пред света, че са доста готини, оправдавам се за жаргона - ги пуснаха в 4-звездни хотели. Сега ще ги пращат на палатки. Ние месеци наред обяснявахме, че да разбирам- пристигнали през нощта, настаняват ги, даваш им петзвезден хотел да се оправят хората и по-късно би трябвало да има стратегия по настаняване, стратегия къде ще работят, къде ще учат децата, къде ще има медицинските им осигуровки. Те ги оставиха на курорт и в този момент тъкмо почва курортния сезон, идват или са пристигнали към този момент и туристите и оле мамо какво стана. Скандално държание на тази въпросна госпожа, наречена вицепремиер. С това ужасно изражение на някакво нескопосано видео - плаши, изяснява, държи се надменно. В други времена мой министър с такова държание към този момент нямаше да е министър, съобщи Бойко Борисов - водач на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР