Според Конституцията, българското семейство /все още/ се състои от мъж

...
Според Конституцията, българското семейство /все още/ се състои от мъж
Коментари Харесай

Нарушава ли закона Фандъкова с рекламата на еднополови семейства?

Според Конституцията, българското семейство /все още/ се състои от мъж и жена, припомня общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера

Остър сигнал до кмета на София Йорданка Фандъкова изпрати общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Повод за реакцията му са поставените пана по спирките на градския превоз, рекламиращи „ София прайд “ и посредством еднополови фамилии.

Съветникът Вътрешна македонска революционна организация пита кой е позволил по общинска благосъстоятелност да се прави агитация навръх това събитие, откакто обществото е поляризирано в своите оценки за него и то годишно е придружено от разгорещени диспути и напрежение.

„ Пропагандират се „ фамилии “ по своята същина еднополови като обществен и поведенчески модел, което смятам за груба и целенасочена офанзива и провокация по отношение на българските разбирания за семейство. Позволявам си да Ви припомня, че съгласно българското законодателство „ фамилията “ се състои от мъж и жена и техните деца… За сведение на Столична община и ръководената от Вас администрация законите към момента са наложителни за всички – и за жителите, и за чужденците, пребиваващи на територията на парламентарна република България “, написа Карлос Контрера в сигнала до кмета на София.

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация упорства Йорданка Фандъкова да разпореди на Столичен инспекторат неотложно да смъкна от спирките на градския превоз закачената гей-пропаганда, както и в най-кратък период да получи отговор кое е комерсиално сдружение - рекламодател, на какво съображение то употребява рекламните пана и скролерите по столичните спирки, какъв брой са тези спирки, какъв наем се заплаща за това и какви са договорите, уреждащи тези наемни връзки.

Неотдавна Столична община разпореди неотложно да бъдат отстранени от метрото рекламни пана на книгата „ Пътят към Армагедон “, критикуваща джендър-идеологията. Според създателя на книгата Александър Урумов, постерите са отстранени макар изрядния контракт за реклама. На въпроса: " Защо би трябвало да ги смъкваме ", отговорът бил сбит: " Защото по този начин! "

След локалните избори през октомври София сигурно ще осъмне с кмет - ултра ляв либерал от " градската десница ",  и тогава този тип реклама ще стане непрекъсната и още по-агресивна. Консервативната Вътрешна македонска революционна организация най-вероятно няма да има нито един общински консултант. С новото квалифицирано болшинство в Народното събрание – ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, ще се създадат промени в Конституцията, ще се предефинира понятието за брак и тогава към този момент рекламата на еднополови фамилии ще е и изцяло законна.

Така консервативна България няма да има свои представители нито в локалната, нито в държаната власт.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР