Според китайския календар на 1 февруари настъпи Новата 2022 година

...
Според китайския календар на 1 февруари настъпи Новата 2022 година
Коментари Харесай

Ето кои 3 зодии от китайския хороскоп ще срещнат ЛЮБОВТА през 2022-ра

Според китайския календар на 1 февруари настъпи Новата 2022 година – годината на Черния воден тигър, която дава обещание ново начало в доста области, в това число и в любовните взаимоотношения.

Но представителите на коя зодия ще имат най-вече шанс в любовта през 2022 година?

Основателката на най-голямото азиатско-американско приложение за запознанства EME Hive, Марико Токиока, която е приключила Оксфордския университет, приказва за това какво ще донесе годината на Тигъра на тези, които търсят обич, и представителите на кои зодии би трябвало да работят върху своите взаимоотношения.

" 2022 е годината на Тигъра, само че когато става въпрос за романтика, котката с черни райета може да е „ беззъба “, отбелязва Марико. " Възможности да срещнат огромната обич ще имат родените в годината на Вола, Коня и Свинята; до момента в който родените в годината на Тигъра, Петела, Овцата, Кучето и Маймуната ще имат компликации в любовните взаимоотношения. Но това, с което би трябвало да се съобразят представителите на всички зодии, е да не бързат да вземат дефинитивни решения, да не се поддават на бързо изменящите се страсти. Според китайския зодиак, наподобява, че втората половина на годината за всички нас ще бъде по-добра от първата във връзка с любовта, хармонията и сърдечната обязаност. "

" Според китайския зодиак родените в годините на Вола, Коня и Свинята ще имат огромен късмет да намерят своята половинка през 2022 година, само че не преди пролетта ", продължава специалистът Марико. Според нейното проучване, родените в годината на Змията, Заека и Овцата също ще имат шанс в намирането на половинка. Но за родените в годината на Тигъра, Плъха, Кучето, Петела, Маймуната и Коня през 2022 година ще бъде по-трудно да намерят своята сродна душа. Или по-конкретно, според от годината: родените през 1959, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010 година ще изпитат това, което се назовава " дао хуа йена ". Това е факторът шанс – съгласно хороскопа, 2022 не е вашата година за обич! "

Експертът Марико разяснява и какво може да чакат тези от нас, които към този момент са във връзка. Годината на Водния тигър не е еднопосочна – както ще има доста удобни условия за обвързаните двойки, по този начин и рискови фактори ще заплашват тяхното благополучие. Важно е да не не помнят какъв брой значима за тях е връзката, която имат, да проявят неизменност, доверие, схващане и постоянно дружно с обичания човек да преодоляват тестванията – да не търсят едностранни решения, тъй като това може единствено да утежни обстановката.

В проучването си Марико се стопира по-подробно на това, което чака родените в годината на Змията, Кучето и Маймуната:

Родените в годината на Змията (1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

" Мистериозни, интелигентни и прагматични, Змиите могат да чакат с неспокойствие евентуални ухажори. Те би трябвало да се оглеждат измежду представителите на зодия Бик или зодия Петел, с цел да открият най-хубавия капацитет за партньорство. Змиите, които имат любовна връзка, могат да бъдат уплашени по време на работа и несъмнено би трябвало да си почиват с колегата и фамилията си. "

Родените в годината на Кучето (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

" Въпреки че може да срещнете човек, който харесвате, големите отговорности, които имате на работното място и в живота като цяло, ще затруднят основаването на връзка. Така че, в случай че в действителност харесвате индивида отсреща, отделете му повече от своето време и се пробвайте да се насладите на възприятията, които изпитвате. "

Родените в годината на Маймуната (1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

" Живи, умни и занимателни, обвързаните Маймуни могат да се изправят пред някои трудности и от тях самите зависи дали ще съумеят да запазят любовта и фамилната топлота. В същото време представителите на зодията, които към момента са необвързани, могат да намерят евентуални сътрудници измежду приятелите на своите другари ".
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР