Според Кирил Петков казуса “Лукойл е отвличане на вниманието. “За Лукойл

...
Според Кирил Петков казуса “Лукойл е отвличане на вниманието.
“За Лукойл
Коментари Харесай

Според Кирил Петков казусът “Лукойл” е отвличане на вниманието

Според Кирил Петков проблема “Лукойл ” е похищение на вниманието.

“За Лукойл не знам какво се случи по-различно в последните 3 седмици, откогато дружно гласувахме решението за дерогацията. Това е похищение на вниманието от локалните тематики. Вместо да се вземат решение същинските проблеми ”, съобщи водачът на Политическа партия пред bTV.

Ще се веселя да чуя мотив, който да каже, в този момент имаме нова информация, която споделя, че в случай че спрем съветския нефт няма да се качат цените на горивата. Те би трябвало да го потвърдят. Искам да чуя действителни причини, а не просто политически поръчки, акцентира Петков.

“ГЕРБ и Движение за права и свободи стартират в действителност да работят като една политическа групировка. Подкрепят един кмет в някои градове, да вземем за пример. Виждаме обединяването на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е почтен метод да кажат ние сме дружно и който гласоподава за една от тези две обединения, може да си избере кмет на обещано обитаемо място ”, разяснява Кирил Петков.

Той разяснява премиера Денков и съобщи, че съгласно него министър председателят е посочил по какъв начин минава през политически рецесии – и при земеделците, и при миньорите

„ Неговият рейтинг се качва над този на политиците, над моя, над този на господин Борисов. Това, което движи Денков е да не се случи по този начин, че да създадем рецесия в България по отношение на горивата. Да сме сигурни по едно и също време, че съветският нефт стопира да е главно гориво за България, само че това няма да провокира високи цени. Той се грижи да има верните политики по този начин, че жителите да не заплащат висока цена. Силата на Денков е, че когато е уверен в нещо, е доста корав, акцентира Петков.

Ако желаеме да се смени някой министър, да вземем за пример и ГЕРБ, и Политическа партия би трябвало дружно да се съгласят, това е точната сделка. Нито една от партиите не може самостоятелно да сменя министър, означи Петков.

3 милиарда от новия дълг е погашение на остарелия, а останалите пари, които се вземат като дълг, се вземат за покриване на недостига, посочи Петков.

“Властта е смислена единствено в случай че носи смяна, в случай че не носи, няма смисъл от нея ”, уверен е той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР