Според Калин Поповски злоупотребите в здравеопазването в по-малките населени ощетяват

...
Според Калин Поповски злоупотребите в здравеопазването в по-малките населени ощетяват
Коментари Харесай

Патриот: Не са необходими толкова много болници на България

Според Калин Поповски злоупотребите в опазването на здравето в по-малките обитаеми ощетяват страната с хиляди левове. Толкова доста лечебни заведения не са нужни на България. Предстои ограничение на болничните заведения у нас - някои ще бъдат превърнати в незабавни центрове, а други ще бъдат отстранени. Това сподели националният представител от " Обединени патриоти " доктор Калин Поповски в " Денят ON AIR ".

По думите му незабавно на някои лечебни заведения би трябвало да бъдат дадени пари, другояче ще банкрутират.

" Проблемът с неналичието на пари в лечебните заведения ще бъде решен след 31 март - тогава ще излезе така наречен национална здравна карта. Все още обаче към 1 млн. българи не си заплащат здравните осигуровки и се лекуват за сметка на другите ", означи депутатът.

Според Поповски в по-малките обитаеми места към момента има злоупотреби в лечебните заведения, което ощетява страната с хиляди левове.

Гостът разяснява и гласувания по-рано през днешния ден избор на съмнение към държавното управление на тематика корупция, импортиран от Българска социалистическа партия.

" Корупцията в България се появява доста преди идването на ГЕРБ в политиката. " Обединените патриоти " пък по никакъв метод не могат да бъдат упреквани, тъй като сме в ръководството от 9 месеца. Корупционни практики в България има и би трябвало да се вземат незабавни ограничения още този мандат за тяхното ограничение ", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител е безапелационен, че " Обединените патриоти " няма да гласоподават " за " Истанбулската спогодба.

" Все още обаче не сме решили дали да подкрепим предлагането на Българска социалистическа партия - да се направи референдум " за " или " срещу " приемането на конвенцията ", акцентира Поповски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР