Според журналиста по-голямата част от българските медии са приятелски настроени

...
Според журналиста по-голямата част от българските медии са приятелски настроени
Коментари Харесай

Според Николай Стайков българските медии са приятелски настроени към прокуратурата

Според журналиста по-голямата част от българските медии са другарски настроени към прокуратурата. На брифинг, проведен от Европейския парламент във връзка Световния ден за свободата на печата, Стайков съобщи, че работещите в тях в никакъв случай няма да зададат неуместен или какъвто и да било въпрос към основния прокурор, към който и да било прокурор, а единствено повтарят или препечатват прессъобщенията.
„ За страдание, моето, а и освен моето усещане е, че проверяващите публицисти и прокуратурата не са от една и съща страна на барикадата в борбата с корупцията и проведената престъпност “, добави той.
 Журналист напомни паметни думи на лекар Тони Филипов към дебелото момче и Доган Журналист напомни паметни думи на лекар Тони Филипов към " дебелото момче " и Доган
" Из делниците на един вманиачен ”, 17-21 юни 2013г: “Когато напуснахме «Монитор», дебелото момче беше рекло на един к...
Стайков отговори на въпрос на нидерланската евродепутатка София ин `т Велд от „ Обнови Европа “. Той бе поканен да взе участие в брифинга като жертва на закани поради активността си в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР