Според изтекла информация и вътрешни съобщения, Apple в момента работи

...
Според изтекла информация и вътрешни съобщения, Apple в момента работи
Коментари Харесай

Apple работи по нов външен монитор

Според изтекла информация и вътрешни известия, Apple сега работи върху нов екран – нещо, което компанията не прави изключително постоянно. Външният екран, за който става дума в този момент, ще се зарежда с чип А13 с Neural Engine. Според отчет на известния софтуерен портал 9to5Mac анонимни източници споделят, че новият екран обаче няма да бъде налична опция на Pro Display XDR.

Говореше се, че Apple работи върху подобен екран с интегриран графичен процесор още от 2016 година По отношение на новия екран, по който Apple работи в този момент обаче, на никое място не се загатва нещо за интегриран графичен процесор, само че все пак продуктът звучи и наподобява задоволително завладяващо. Вграденият SoC с Neural Engine mредполага, че Apple може би възнамерява да направи екран, който да взаимодейства с други устройства от екосистемата на компанията.

Това също е в сходство с други клюки и скорошни започващи артикули. Apple също освежи дизайна на своите настолни компютри iMac по-рано тази година за първи път от близо десетилетие. Има даже клюки, че скоро на пазара може да се появи по-голям iMac, който да се основава на дизайна на Pro Display XDR.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР