Според изчисления на изкуствен интелект севернокорейският лидер е с телго

...
Според изчисления на изкуствен интелект севернокорейският лидер е с телго
Коментари Харесай

Южна Корея изчисли теглото на Ким Чен-ун, използвайки изкуствен интелект

Според калкулации на изкуствен интелект севернокорейският водач е с телго над 140 кг, заяви южнокорейски народен представител в изказване, отразяващо интереса към здравето на Ким.

Здравето на водачите на Северна Корея нормално е строго защитавана загадка и спекулациите за положението на сегашния водач, който се допуска, че е на 39 години, не престават поради честото му пушене, очевидното повишаване на тежестта и фамилната история от кардиоваскурални проблеми, предава Българска телеграфна агенция.

" По време на обществената му поява на 16 май той изглеждаше изтощен, с ясни тъмни кръгове към очите, и бе изчислено, че тежи над 140 кг, демонстрира разбор, осъществен от изкуствен интелект ", сподели Ю Сан-бум от парламентарния комитет по разузнаване след брифинг на националната разследваща работа.

Депутатът съобщи, че евентуално Ким страда от съществени проблеми със съня. Той се базира на отчет на южнокорейското разузнаване, съгласно който Северна Корея интензивно събира най-новата здравна информация за лекуването на бодърствуване за своя началник.

Строго следените медии в Северна Корея рядко изнасят сведения за здравословното положение на Ким, само че през март печатният орган на Корейската трудова партия вестник " Нодон синмун " заяви, като се базира на негово изявление, че севернокорейският началник постоянно работи през нощта, а от време на време и до 5:00 часа сутринта.

е трето потомство водач. Той пристигна на власт, откакто татко му Ким Чен-ир умря през 2011 година от сърдечен удар.

Южнокорейското разузнаване преглежда опцията Ким да е изпаднал в " циничен кръг " от мощна алкохолна и никотинова взаимозависимост и да страда от бодърствуване поради огромното количество задгранични цигари и снаксове, които се доставят в Северна Корея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР