Според информация на Corriere della Sera, за спечелването на деветата титла

...
Според информация на Corriere della Sera, за
спечелването на деветата титла
Коментари Харесай

Каква хиперкола си подари Кристиано Роналдо за новата титла

Според информация на Corriere della Sera, за спечелването на деветата купа на Италия, футболистът на Ювентус си е направи впечатляващ подарък под формата на 1 от общо десетте представителя на Bugatti Centodieci, които в миналото ще бъдат създадени.

Роналдо, който е прочут със своята слабост към първокласните, суперспортни и хиперавтомобили, може да се похвали с впечатляваща сбирка, в която присъстват Bugatti Chiron и Veyron, Lamborghini Aventador, McLaren Senna, няколко модела на Ferrari и други.

За най-новото си попълнение- Bugatti Centodieci, базовата цена на което бе избрана на 8 000 000 евро, обаче Ронадло ще би трябвало да изчака известно време, като по всяка вероятност ще получи автомобила си през следващата година.

беше представено от Bugatti през август предходната година в чест на легендата EB110. Автомобилът е оборудван с 8-литров, W-образен, 16-цилиндров мотор с максимална мощност от 1600 конски сили. Колата е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.4 секунди, от 0 до 200 км/ч за 6.1 секунди, а до 300 км/ч за 13.1 секунди. Максималната й скорост на придвижване е електронно ограничена на 380 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР