Според германския вестник Handelsblatt, местните власти са получили сериозни потвърждения

...
Според германския вестник Handelsblatt, местните власти са получили сериозни потвърждения
Коментари Харесай

100 ГБ секретни данни за Tesla изтекоха в мрежата

Според немския вестник Handelsblatt, локалните управляващи са получили съществени потвърждения за допустимо нарушаване на разпоредбите за отбрана на данните от страна на компанията Tesla.

Съобщава се, че може да става дума за 100 ГБ конфиденциални данни, които са били изтекли от " афектиран някогашен чиновник на автомобилния производител ".

Както написа вестникът, това е станало допустимо заради обстоятелството, че компанията Tesla не е осигурила съответна отбрана на данните на клиентите, чиновниците и бизнес сътрудниците си. При това, в изтеклата информация са открити огромно количество данни за клиентите, както и номера на обществената осигуровка на Илон Мъск, началник на компанията.

По информация на Handelsblatt, в изтеклите данни се съдържат повече от 100 000 имена на някогашни и сегашни чиновници на Tesla. Освен това в документа могат да бъдат открити персонални електронни адреси, телефонни номера, заплати на чиновниците, банкови реквизити на клиентите и секретни сведения за производството.

Вестникът оповестява, че в приключването на данни са открити хиляди тъжби...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР