Според френската медия, руският милиардер остава в ареста заедно с

...
Според френската медия, руският милиардер остава в ареста заедно с
Коментари Харесай

Извънредно: Арестуваха Един От Най-Могъщите Бизнесмени!

Според френската медия, съветският милиардер остава в ареста дружно с още няколко арестувани по същото дело. Засега няма коментар по ареста на Риболовлев от посолствата на Русия в Монако и Франция.

Разследването за корупция и дейна и пасивна търговия с въздействие е стартирано от управляващите в Монако преди година. Делото получава наименованието " Монакогейт " във френските медии. След първите информации в оставка бе заставен да излезе шефа на Департамента за юридически услуги на Монако, министерството на правораздаването на княжеството Филип Нармино. По-късно той бе и задържан. Според изтекла информация, Нармино е получавал дарове от съветския милиардер с цел да насочи в " вярната посока " следствието по делото на швейцарския бизнесмен Бувие. Както е известно, Риболовлев обвиняваше Бувие в голословно завишаване цените на купените от него картини на известни художници от началото на 20 век.

Риболовлев твърдеше,че е изгубил от неизгодните покупко-продажби 1 милиард евро, а Бувие се оплакваше от опитите на съветския милиардер да накара правосъдните органи на княжеството да го арестуват и да издигнат обвинявания против него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР