Според Фейгин неговите вътрешни лица са служители на президентската администрация

...
Според Фейгин неговите вътрешни лица са служители на президентската администрация
Коментари Харесай

Адв. Марк Фейгин: Последна надежда за спасение! Путин се обърна към шаманите

Според Фейгин неговите вътрешни лица са чиновници на президентската администрация на Руската федерация и депутати от Държавната дума. Руският юрист означи, че за съветските управляващи от дълго време са на мода за окултните практики: „ В нулевите години към момента беше „ светло”. Казваха – вървят по прислужници, в манастири, в Дивеево... Беше жанр. После стана повече – минаха от баби и старейшини от всевъзможен тип към псевдо-окултни неща. Тогава пристигнаха книгите на Алистър Кроули и нещо по-сериозно. Те започнаха да употребяват психотропи в вълшебен обреди... Започна да идва информация, че в действителност са минали през някаква шаманска фаза... Те привлякоха някои латиноамерикански шамани, които бяха доведени от напълно разнообразни хора. "

„ Вярвам, че Путин се втурна във всичко точно заради съдбовното си заболяване. Мисля, че той търсеше спомагателна мощ в това от немощните си положения. Може би това се дължи на заболяванията му, както допускат, онкологични болести “, - той сподели.

Според съветския политик Шойгу е вдъхнал интерес към шаманските практики у Путин: „ Шойгу от Тува. По време на Втората международна война Тува става част от Съюз на съветските социалистически републики. Шаманизмът е национална традиция там. Той се интересува от това и Шойгу притегля Путин. Първоначално изглеждаше като етнографско потапяне.. След това стана повече, тъй като стана информация за жертвоприношения. На шаманите беше даден ход. "

Според Фейгин, Путин „ се е увлякъл от това заради своята уязвимост “. " Той постоянно е казвал обществено - аз съм късметлия, само че се оказа, че гибелта е по-силна всеки шанс ", добави той.

Бившият съдружник на Путин Сергей Пугачов твърди, че съветският президент е имал здравословни проблеми в продължение на доста години, откакто е паднал от кон и е наранил гръбнака си.

Според съветското издание " Проект " това се е случило при започване на 2000-те, когато президентът на Руската федерация е бил разпален по конния спорт. Вероятно поради това пострадване Путин по-късно стартира да куца и през 2016 година претърпя или интервенция, или „ доста сериозна процедура, най-вероятно в гърба “, написа изданието.

Както The Project осведоми, групата от лекари, които съпровождат Путин, от време на време включва неврохирург, който е профилиран в пострадвания на гръбначния дирек. Освен това президентът на Руската федерация е съпроводен от хирург-онколог, което породи клюки, че Путин има рак.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР