Според една стара теория, произлизаща от индианските вярвания, всеки човек

...
Според една стара теория, произлизаща от индианските вярвания, всеки човек
Коментари Харесай

Нравът на кое диво животно носиш според името си?

Според една остаряла доктрина, произлизаща от индианските вярвания, всеки човек има своя скотски аналог в дивата природа. Кое животно е твоят нравствен сателит, зависи от името, което носиш.

За да схванеш би трябвало да направиш една елементарна калкулация. Пресметни сбора на буквите си, като проследиш коя писмен знак на коя цифра дава отговор. След това редуцирай сбора до едноцифрено число, като се изключи общ брой 11 и 22 – те са считани за Мастър цифри.

Пример (Име: Петя) 7+6+1+3 = 17 = 1+7 =8 

Сбор 1 – Рис

Вие сте тайнствена натура, която мъчно може да бъде разгадана, а още по-малко манипулирана. Твърде хитри и непредсказуеми сте даже за най-опитните манипулатори. Носите непокорен дух и прекомерно огромен егоцентризъм, само че това напълно не ви прави неприятен човек, в противен случай. Вие сте прями, от време на време думите ви не се харесват на хората, привикнали да получават единствено ласкателства, само че едно е несъмнено – не сте подмолни. Не обичате да ви навлизат в персоналното пространство, там единствено вие определяте кой да допуснете. В същото време сте извънредно виновни, целеустремени, благородни, всеотдайни и доста грижовни към околните си. Вие сте чудесни родители.

Сбор 2 – Вълк

Често държите близките в напрежение, даже и без да го осъзнавате. Вдъхвате почит и лек боязън да не стъпят изкривено с вас. Мнозина считат, че притежавате сложен, раздразним темперамент, само че това не е тъкмо по този начин. Просто природата ви е дала една необяснима сила и мощност, която по-слабите одобряват като заплашителна. Иначе сте благи, състрадателни и имате голямо сърце.

Сбор 3 – Елен

От вас струи прелест, великолепие и необикновен сексапил. И у дома, и в обществото заемате лидерска позиция. Но сте и извънредно положителни, и приятни за компания. Хората ви почитат, а околните ви обожават.

Сбор 4 – Лисица

Ловки, хитри, манипулативни, пробивни, съобразителни и изключително адаптивни. Вие сте солов състезател, когато работите и действате сами се справяте чудесно. Груповите инициативи не са за вас, освен тъй като ви разсейват, а и тъй като не ви разрешават да разгърнете целия си капацитет, а вие притежавате голям подобен. При вас салдото сред духовно и физическо е просто идеален.

Сбор 5 – Мечка

Вие сте от тези персони, които неизвестно от кое място постоянно намират сили в себе си, с цел да преодолеят компликациите и да продължат напред без контузии и неприятни мемоари. Изключително борбени, мощни душевен и невероятни оптимисти. Мразите, когато някой се оплаква, мрънка или самосъжалява, в действителност това ви влудява. Вие разчитате на личните си качества и вярвате, че човек може да понесе всичко, стига да изиска.

Сбор 6 – Ястреб

За вас множеството хора са като отворена книга. Умеете да разгадавате близките още от първата среща и нормално първото ви усещане за някого е безпогрешно. Притежавате доста добре развито шесто възприятие, само че съчетано с проницателност и изострен разум, вие се превръщате съвсем в медиум.

Сбор 7 -Таралеж

Нежни, благи, всеотдайни персони, които обичат да раздават обич и топлота. В същото време сте крепко стъпили на земята и знаете чудесно кое каква цена си заслужава. Не си падате по рисковете и недомислените действия, по тази причина и някои ви считат за скучни. Истината обаче е, че сте ужасно разумни и обичате да трупате триумфи, до момента в който другите още си играят на проба-грешка.

Сбор 8 – Конят на Пржевалски

Диви, необуздани, свободолюбиви и независими. Притежавате доста мощна воля и дух. Понякога сте склонни да бедете прекомерно опърничави и да създавате главоболия на близките, само че пък притежавате положително сърце. Не бихте предали другар, а за околните си сте подготвени да обърнете света.

Сбор 9 – Муфлон

Думите, които ви разказват най-точно са: великолепие, мощност и мощ. Понякога сте склонни да се отчайвате и да губите пътя, само че това е напълно обикновено за хора като вас – единствено, който е спрял да търси вярната посока не се е губил. Вие сте хора на мисълта и духовното. Не ви вълнуват битови проблеми, не понасяте труфя, пошлостта и нелепостта. Вие сте естествено интелигентни и мъдри.

Сбор 11 – Снежен леопард

Вие сте родени, с цел да побеждавате! Навярно същинската възраст на душата ви е доста остаряла. Вие имате трансцендентно схващане, което ви прави неповторими. Почти няма начинание, с което да сте се захванали и да не ви се е получило. Изключително адаптивни към измененията, хора, които постоянно гледат напред.

Сбор 22 – Бизон

Притежавате една мъдрост, която множеството от нас в никакъв случай няма да доближат, без значение от годините си. Вие сте оцеляващ вид, на който можем единствено да се възхищаваме и от който да се учим.

инфо: http://webstage.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР