Според една от теориите за произхода на думата идиот“ –

...
Според една от теориите за произхода на думата идиот“ –
Коментари Харесай

Соломон Паси: Хората са склонни да крадат от щастието на децата с...

„ Според една от теориите за произхода на думата „ глупак “ – на гръцки тя значи „ човек, който не гласоподава и не се интересува от политика “, посочи той.

 

Според Паси в случай че ние не създадем нещо самодейно, Европа ще се „ африканизира “ – въпрос на елементарна аритметика е, тъй като съгласно трендовете до 20-25 години популацията на Африка ще нарасне до 2,5 милиарда, като хората там ще бъдат доста млади, доста стимулирани, фертилни, интензивни.

 

Те ще бъдат прогонени от климатичните особености, само че и от сегашните условия, и ще тръгнат да търсят по-добър живот.

„ Не споделям, че има нещо неприятно, споделям, че е някакъв факт. Но това, което ние можем да създадем, с цел да управляваме този факт, е противоположното – да европеизираме Африка “, разясни Паси.

 

„ Залогът през днешния ден е бъдещето. И това, което проследявам във всички борби в Европа, е, че доста малко се приказва за бъдещето, доста малко се приказва за децата. Не би трябвало да дадеш на хората това, което те желаят, би трябвало да дадеш на хората това, което техните деца ще изискат. Хората са извънредно склонни да крадат от щастието на децата си в интерес на краткотрайното си благополучие “, безапелационен бе някогашният външен министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР